menu


Vores køkkenchef Simon R. Christoffersen laver vores menuer efter årstidens råvarer og sin mavefornemmelse. Dette kalder vi intuitive food design. 


Til frokost omfavner vi klassisk dansk mad og giver det vores egen stil. Her kan vælges mellem få udvalgte smørrebrød og klassikere som bøfsandwich på nordjysk facon. Du kan til frokost også prøve vores OPLEVELSESMENU, der består af nogle af aftenmenuens populære retter. 


Til aften kører vi med en seks retters menu. Man kan vælge blot to retter, men man kan også vælge tre, fire, fem eller seks retter, hvis man er eventyrlysten. Vi har en vinmenu, der er afstemt til retterne.

 

Hvor det giver mening bruger vi lokale råvarer. Her bruger vi fx spændende urter og spirer fra Rø Jordbrug, kød fra Den Bornholmske Gårdbutik og havtorn fra Høstet, ligesom vi samler planter i området omkring restauranten.


Alle vores råvarer er af god kvalitet og retterne består af smage i al deres enkelthed. 


Vi kan godt imødekomme og lave spændende retter til allergikere, veganere etc., men kun hvis vi ved det minimum et døgn før du kommer. 


Da vi primært undgår konventionelle råvarer tager vi forbehold for, at vores menu kan ændre sig løbende. 


Hvis du vil sikre dig at spise her, så husk at bestille bord på 51666121 eller info@boderne1.dk


Se vores menuer nedenfor. 

_DSC2978-Edit-1
_DSC3109-Edit-1
_DSC3010-Edit-1
_DSC3028-Edit-1

Aftenmenu 24. juni-14. juli


Første ret

kammusling - røget kartoffel - røgeost - løgblomster

Vin: Vaquer Esquisse 2017 Roussillon Frankrig 


Anden ret

gulerod og jomfruhummer - lakrids noter 

Vin: Felline Vermentino 2017 Apulien Italien


Tredje ret

havtaske - kål (pocheret, syltet, sprødt, råt) - oksemarv - nødder

Vin: Siegloch Riesling Trocken 2017 Württemberg Tyskland


Fjerde ret 

skovdue - confiteret lår - hyldeblomst - gule beder - flæskeknas

Vin: Schnaitmann Steinwiege Pinot Noir 2016 Württemberg Tyskland


Femte ret

rødløber - gæret honning - grønne tomater - strandsennep

Vin: Domaine Loew Gewürztraminer 2017 (øko) Alsace Frankrig


Sjette ret

 jordbær - gran - fløde

Vin: Toni Harti Syrah Beerenauslese (375 ml) (øko) Burgenland Østrig


Priser

2 retter: 250,- kr.  / Vinmenu 130,- kr.

3 retter: 360,- kr.  / Vinmenu 195,- kr.

4 retter: 475,- kr.  / Vinmenu 250,- kr.

5 retter: 580,- kr.  / Vinmenu 325,- kr.

6 retter: 690,- kr.  / Vinmenu 390,- kr.








Simons Simreret 


Pris: 150,-

Børn 1/2 pris.




Frokost

Kl. 12.00-15.00


Oplevelsesmenu


Vores oplevelsesmenu består af

udvalgte populære retter fra vores aftenmenu

og varierer derfor. 


3 retter: 250,- kr. 


2 retter: 200,- kr. 


***


Smørrebrød


Kartoffelmad

rugbrød med en variation af kartofler og timianolie 75,- kr.

Hertil anbefaler vi karameliseret Æble & Egetræs Snaps fra NordSnaps (3 cl.) 45,- kr.


Stjerneskud

rugbrød med dampet rødspættefilet, pandestegt rødspættefilet og hjemmelavet thousand island dressing

135,- kr.

Hertil anbefaler vi karameliseret Bøge Snaps fra NordSnaps (3 cl.) 45,- kr.


Fiskeboller

rugbrød med pankostegte fiskeboller, remoulade og agurk 75,- kr.

Hertil anbefaler vi karameliseret Bøge Snaps fra NordSnaps (3 cl.) 45,- kr.


Fiskeboller til børn 1/2 pris




***


Bøfsandwich


Med hjemmelavet remoulade og ketchup, syltede agurker, ristede løg. Dertil vælges mellem brun sauce eller bearnaise (bearnaise koster 5,- kr. ekstra).

145,- kr.


***

Flæskestegssandwich


Med hjemmelavet ketchup og remoulade, rødkål, syltede agurker, ristede løg. Dertil vælges mellem brun sauce eller bearnaise (bearnaise koster 5,- kr. ekstra).


145,- kr.



***


Chokolade

  

Trøffel fra Svaneke Chokoladeri 15,- kr.

Flere spændende varianter, fx. havtorn fondant og baileys trøffel.


Chokoladestang fra Svaneke Chokoladeri 28,- kr

Varianterne varierer; fx. blød fransk nougat og klassisk marzipan.









Tel. no: +45 5166 6121


Boderne 1

DK-3720 Aakirkeby

Bornholm, Danmark

Åbningstider 2019


Restaurant boderne1:    



Fra d. 13. juni:

Hver dag: 12.00-22.00

Køkkenet har åbent:

Frokost kl. 12.00-15.00

Aften kl. 17.30-21.30