nyheder

Nyt værtspar i boderne1

boderne1 har fået nye bestyrere, og vi glæder os til at byde folk på god mad og hyggelig stemning.


Med muligheden for at skabe et godt koncept i boderne1 får vi endelig vores drøm om egen restaurant indfriet.

Vi rykker vores fødder op af den trygge, jyske muld på Djursland, pakker flyttebilen og flytter til Bornholm med vores lille datter Fria, en masse ambitioner og store forhåbninger.


***

Simon R. Christoffersen er den nye køkkenchef. Han glæder sig til at finde på spændende menuer ud fra de råvarer, Bornholm har at tilbyde. Han arbejder med enkle, rene smage og går op i at bruge naturlige, lokale råvarer. Han har en forkærlighed for fisk og skaldyr, grønt og vildt.


Han kommer fra en stilling som køkkenchef på musikhuset i Aarhus og har gennem tiden både haft egne steder og været køkkenchef. Et af hans stolteste øjeblikke var, da han som køkkenchef på Sostrup Slot serverede sin menu for den japanske forfatter Haruki Murakami. 


Jeg vil som den nye restaurantchef tage godt imod alle gæster, hygge om jer og få jer til at føle jer godt tilpas. Jeg glæder mig til at servere Simons lækre mad for jer og til at forkæle jer med lækre drikke.

Jeg har en forkærlighed for specialøl fra danske bryggerier og glæder mig derfor især til at samarbejde med det bornholmske mikrobryggeri Small Batch Brewery. 


***


Selve stedet faldt vi for, fordi det har en fantastisk beliggenhed med udsigt udover havet og en lækker strand lige nedenfor. Og selve boderne1 har med sin fine plæne, store terasse og lækre lokaler et stort potentiale for både ekslusiv aftenrestaurant, lækker frokost, fredfyldt morgenmad og selskaber og events. Vi ved fra sidste års succes, at jazz-aftener også er et kæmpe hit i Boderne, så dem vil vi holde igen i år, ligesom vi også vil holde fællesspisninger med langborde og live-musik. 


***


Vi glæder os til at få hele staben på plads, for atmosfæren de ansatte imellem er vigtig for os. Den skal være god, hyggelig, humoristisk og nede på jorden. Vi er sikre på, at der nok skal være nogle gæve bornholmere, der har lyst til at hjælpe os med at lave god mad og sprede god stemning. Vi ser frem til at udvide vores lille familie.  


***


Vi glæder os til at gå en tur i området og se, hvilken bevoksning, der er og til at snakke med de lokale leverandører. Vi glæder os til at møde lokalsamfundet og samarbejde på kryds og tværs, for det har vi hørt, at bornholmerne er gode til. Sidst men ikke mindst glæder vi os til at servere dejlig mad og hygge om hver enkelt gæst, bornholmer som turist. 


Vi håber, at I vil følge med i vores lille eventyr på hjemmesiden, Instagram og Facebook, hvor vi kommer til at opdatere om alt fra menu og åbningstider til nyheder, stillingsopslag og stemningsbilleder.


Kærlige hilsner fra

Simon R. Christoffersen og Katrine Krog Petersen

Fredag d. 8. april 2019

Tel. no: +45 5166 6121


Boderne 1

DK-3720 Aakirkeby

Bornholm, Danmark

Åbningstider 2019


Restaurant boderne1:    


Påsken, 18.-22. april:

Hver dag: 12.00-22.00


23. april-12. juni:

tors - søn: 12.00-22:00


13. juni-1. september:

Hver dag: 8.00-22:00